Наші презентації (Слово і Час, 2012)
Кур’єр Кривбасу. – 2011. – №264-265 (листопад-грудень); Кочубей Ю. М. В.В. Дубровський (1897 – 1966) як сходознавець; Дончик В.Г. Доля української літератури – доля України: Монологи й полілоги; Донік О. М. Україна у складі двох імперій (остання чверть ХVIII – перша половина ХІХ ст.); Всесвіт. – 2011. – №11-12; Історія української культури: У 5 т. – Т. 5. – Кн. 1; Історія української культури: У 5 т. – Т. 5. – Кн. 2; Поліщук О. Автор і персонаж в українській новітній прозі; Література. Діти. Час. Вісник Центру дослідження літератури для дітей та юнацтва. – Вип. 1.