Геоактивні зони в житті людини - Якимчук, М.А. (Геоінформатика, 2016)
Експериментально встановлено наявність п’яти типів геоактивних зон, які зафіксовано на поверхні Землі. Спостерігається взаємозв’язок між видами хвороб людини і негативним випромінюванням геоактивних зон. Дослідження проведено методом частотно-резонансної обробки фотознімків. Экспериментально установлено наличие пяти видов геоактивных зон, которые фиксируются на поверхности планеты. Наблюдается взаимосвязь между видами болезней человека и негативным излучением геоактивных зон. Исследования проводились методом частотно-резонансной обработки фотоснимков. The presence of five types of geoactive zones that are fixed on the ground was experimentally established. There is a correlation between the types of human diseases and negative radiation of geoactive zones. The studies were conducted with resonance frequency method of photo processing.