Концепція динамічних патернів Ніколя Бабуца - Бовсунівська, Т. (Слово і Час, 2012)
У статті проаналізовано становлення та розвиток концепції динамічних патернів художнього
тексту в дослідженнях яскравого представника західного когнітивного літературознавства –
Ніколя Бабуца. The paper analyzes the formation and development of the concept of dynamic patterns of literary
texts in research works by Nicolae Babuts, a distinguished representative of cognitive literary studies. В обзоре проанализировано становление и развитие
концепции динамических паттернов художественного
текста по исследованиям яркого представителя западного
когнитивного литературоведения – Николя Бабуца.