Антологія літературного безсмертя - Дмитренко, М. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Жулинський М. Українська література:
творці і твори: учням, абітурієнтам, студентам,
учителям. – К.: Либідь, 2011. – 1152 с.