Стильові домінанти творчості Ольги Кобилянської - Моклиця, М. (Слово і Час, 2012)
У статті розглянуто взаємодію реалізму, модернізму (експресіонізму) і мелодраматизму у стильовій еволюції письменниці. In article interaction of realism, a modernism (expressionism) and melodramatism in style evolution of the writer is considered. В статье рассматривается взаимодействие реализма, модернизма (экспрессионизма) и мелодраматизма в стилевой эволюции писательницы.