Епістолярій Спиридона Черкасенка: автобіографічний та літературний контексти - Котяш, І. (Слово і Час, 2012)
Стаття має за мету систематизацію та аналіз літературних джерел епістолярного спадку С. Черкасенка, зокрема раніше не оприлюднених архівних матеріалів – листування письменника з Л. Білецьким, а також епістолярну автобіографію письменника. Article aims to systematize and analyze the literature sources of Spiridon Cherkasenko legasy, including previously unpublished archive correspondence with the writer Leonid Beletskiy, containing private letters of Spiridon Cherkasenko to its addressee, and epistolary autobiography of the writer. Цель статьи – систематизация и анализ литературных источников эпистолярного наследия С.Черкасенко, в частности ранее не опубликованных архивных материалов – переписки писателя с Л. Билецким, которая содержит частные письма С.Черкасенко к его адресату, а также эпистолярную автобиографию писателя.