Еротично-танатологічний концепт у повісті Валерія Шевчука “Біс плоті” - Чіпак, У. (Слово і Час, 2012)
У статті розглянуто еротично-танатологічний концепт у повісті Валерія Шевчука “Біс плоті” та
осмислено роль бароко у формуванні ідіостилю письменника. This article deals with the “death and love” concept in Valerij Shevchuk’s story “The devil of flesh”
and the role of baroque in the formation of the novelist’s idiostyle is interpreted. В статье рассматривается эротически-
танатологический концепт в повести Вал. Шевчука
“Бес плоти” и осмысливается роль барокко в
формировании идиостиля писателя.