Наші презентації (Слово і Час, 2012)
Italia – Made in Italy. – 2012. – №1 квітень; Вісниківство: літературна традиція та ідеї: Науковий збірник. – Вип. 2; Рідний край: Альманах Полтавського державного педагогічного університету. – 2011. – №2 (25); Ольга Кобилянська. Огрівай, сонце… Збірка малої прози; укр. та нім. мовами; Борис Гмыря. Дневники. Щоденники, 1936 – 1969; Біблія і культура: Науково-теоретичний журнал. – Вип. 15; Всесвіт. – 2012. – №1-2; Ульяш Станіслав. Література пограниччя – пограниччя літератури (Феномен Східних Кресів у польській літературі міжвоєнного двадцятиліття); Ільницький Микола. Вересневі відлуння: Поезії. Переклади; Слов’янські обрії: Збірник наукових праць. – Вип. 4; Денисова Т. Н. Історія американської літератури ХХ століття.