Технологія автоматизованої адаптації веб-додатків на основі кіберсутностей - Зосімов, В.В.; Христодоров, О.В.; Булгакова, О.С. (Управляющие системы и машины, 2018)
Описано програмне забезпечення для автоматизованої адаптації користувацьких інтерфейсів. Подано стислий опис програмної розробки, спрямованої на автоматизовану адаптацію інтерфейсів під потреби користувачів. Програмний продукт забезпечує псевдоідентифікацію користувачів (вибудування бази анонімних користувачів та правил на основі їх перебування у веб-додатках). Цель. Разработать автоматизированную адаптационную технологию веб-приложений на основе идентификации киберсущностей, где сущность — это набор поведенческих характеристик, собранных на основе запрограммированных на отслеживание изменений объектов интерфейса, персональных настроек и дальнейшее наблюдение за потенцииальным изменением настроек интерфейса. Purpose. The purpose of this article is to develop the automated adaptation technology of Web applications based on the cyber-entities identification.