Конструювання інформаційної технології для розв’язання задач інтегрального оцінювання прогнозування стану економічної безпеки - Волощук, Р.В. (Управляющие системы и машины, 2018)
Розглянуто основні етапи та складові конструювання інформаційної технології для розв’язання задач інтегрального оцінювання та прогнозування в галузі економічної безпеки для підтримки прийняття ефективних управлінських рішень. Цель статьи. Конструирование информационной технологии количественного оценивания и прогнозирования интегральных показателей состояния экономической безопасности государства по имеющимся статистическим данным для эффективного решения задач поддержки принятия обоснованных управленческих решений в этой сфере. Purpose of the article is to design information technology for quantitative assessment and forecasting the integral indicators of the economic security using the available statistical data to effectively solving the problems of the sound management decisions.