Механізми взаємодії математичної моделі імунного відклику з моделями дихання, кровообігу та теплообміну - Семчик, Т.А. (Теорія оптимальних рішень, 2018)
Проведений комп’ютерний аналіз комплексу математичних моделей імунного відклику, систем дихання, кровообігу та теплообміну з метою виявлення природи міжсистемних механізмів взаємодії функціональних систем організму в екстремальних умовах середовища. Проведен компьютерный анализ комплекса математических моделей имунного ответа, системы дыхания, кровообращения и теплообмена для выяснения природы межсистемных механизмов взаимодействия функциональных систем организма в экстремальных условиях среды. The computer analysis of the set of mathematical models of immune response, respiratory systems, blood circulation and heat exchange has been carried out in order to identify the nature of intersystem mechanisms of interaction of functional systems of the organism under extreme conditions of environment.