Моделювання взаємозв’язків на світовому ринку продовольства - Горбачук, В.М.; Шулінок, Г.О.; Сулейманов, С.-Б. (Теорія оптимальних рішень, 2018)
На прикладі найпростішої моделі взаємозв’язків на світовому ринку продовольчих і непродовольчих продуктів показано, що некооперативна рівновага досягається при максимальних обсягах експорту продовольства. На примере простейшей модели взаимосвязей на мировом рынке продовольственных и непродовольственных продуктов показано, что некооперативное равновесие достигается при максимальных объемах экспорта продовольствия. The simplest linkage model of world market for food and non-food products shows that a non-cooperative equilibrim is achieved at the maximal volumes of food export.