Шості міжнародні наукові фольклористичні читання, присвячені професору Лідії Дунаєвській - Онисенко, С. (Слово і Час, 2012)
12 травня 2012 р. в Центрі народознавства “Козак Мамай” (“Мамаєва Слобода”) відбувся науково-
мистецький захід, приурочений до двадцятиріччя кафедри фольклористики, заснованої професором
Лідією Францівною Дунаєвською.