Асоціонім у постмодерному тексті - Тищук, Д. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Галич А. Естетичні пошуки в українській
постмодерній літературі: асоціонімний вимір:
Монографія. – Луганськ: Книжковий світ, 2011. –
192 с.