Реальність мистецтва вища від реальності буття - Набитович, І. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Качуровський Ігор. 150 вікон у світ: З бесід, трансльованих на радіо
“Свобода”. – К.: Видавничий дім “Києво-Могилянська академія”,
2008. – 462 с.