“Час сповідується через нас...”: творчий вечір Людмили Тарнашинської - Дунай, П. (Слово і Час, 2012)
15 березня 2012 р. в Національному музеї літератури України відбувся творчий вечір Людмили
Тарнашинської “Час сповідується через нас”.