Щоденник письменника: аспекти дослідження - Стахнюк, Н. (Слово і Час, 2012)
У статті аналізується письменницький щоденник як різновид щоденникового жанру, особливий
вид літературної творчості, обумовлюється його специфіка та особливості функціонування в колі
суміжних жанрових форм. Також наведено короткий огляд праць, присвячених дослідженню
вказаної проблематики. The article analyses the writer’s diary as a subgenre of autobiographical literature which possesses
its own specific features and occupies its own place within the range of related genres. The author
also briefly reviews the research papers dwelling on similar aspects. В статье анализируется писательский дневник
как разновидность дневникового жанра, особенный
вид литературного творчества, обусловливается его
специфика и особенности функционирования в кругу
смежных жанровых форм. Также приводится короткий
обзор трудов, посвященных исследованию данной
проблематики.