Есей-рецензія на інтернет-проект Skovoroda Online Conсordance - Сиротинська, Н. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Online Conсordance to the Complete Works of Hryhorij Skovoroda /
Онлайн конкорданс повного зібрання творів Григорія Сковороди
/ Уклали Наталія Пилип’юк, Олег Ільницький, Сергій Козаков
(Альбертський університет, Едмонтон, Канада) // http://www.arts.
ualberta.ca/~ukr/skovoroda/NEW/index.php.