Диференцiально-символьний метод розв'язування двоточкової за часом задачi для рiвняння iз частинними похiдними - Нитребич, З.М.; Маланчук, О.М. (Український математичний вісник, 2016)
У класах цiлих функцiй дослiджена розв’язнiсть двоточкової за часом задачi для рiвняння iз частинними похiдними другого порядку за часом та загалом нескiнченного порядку за просторовими змiнними. Запропоновано диференцiально-символьний метод побудови розв’язкiв задачi. In the classes of entire functions, we investigate the solvability of the two-point problem with respect to time for a partial differential equation of the second order in time and of generally infinite order in spatial variables. We propose a differential-symbol method for the construction of solutions of such problem.