Про роботу експертної проблемної комісії «Онкологія» МОЗ і НАМН України (Онкологія, 2015)
Засідання Експертної проблемної комісії (ЕПК)
«Онкологія» МОЗ і НАМН України відбулося
25 червня 2015 р. на базі Інституту експериментальної патології, онкології і радіобіології (ІЕПОР)
ім. Р.Є. Кавецького НАН України.