Інформаційне повідомлення. Науково-практична конференція «Мінімальна залишкова хвороба при солідних пухлинах» (Онкологія, 2015)
Запрошуємо вас взяти участь у роботі науково-практичної конференції «Мінімальна залишкова хвороба при солідних пухлинах», що відбудеться 22–23 жовтня 2015 р.