Концепт проекту Державної цільової науковонауково-технічної програми в галуз і морських досліджень і технологій - Щипцов, О.А. (Геология и полезные ископаемые Мирового океана, 2017)
У статті пропонується концепт проекту української державної цільової науково-технічної програми в галузі морських досліджень і технологій. Розглянуті головна ідея і мета зазначеного проекту програми. Представлені пріоритетні напрями робіт і очікувані результати. В статье изложен концепт проекта украинской государственой целевой научно-технической програмы в области морской науки и техники. Расмотрены основные идеи и цели указаного проекта. Представлены приоритетные направления деятельности и ожидаемые результаты. The article is proposed the concept of the Ukrainian state target scientific and technical program in the field of marine research and technologies. The main idea and purpose of the specified project program are considered. Priority directions of work and expected results are presented.