Інформаційне повідомлення (Онкологія, 2017)
Запрошуємо вас взяти участь у роботі Міжнародної наукової конференції «Стовбурові нормальні і пухлинні клітини: відкриття, діагностика і терапія».До участі у конференції запрошуються представники науково-дослідних установ та вищих навчальних закладів, фахівці у галузі репродуктивної та регенеративної медицини, біоінженерії, лікарі-онкологи.