Наші презентації (Слово і Час, 2012)
Кур’єр Кривбасу. – 2012. – червень – липень – серпень. – №271-272-273; Благородний вимір наукового подвижництва: Зб. наук. пр. / НАН України, Ін-т л-ри ім. Т.Г. Шевченка; ред. кол.: М. Г. Жулинський (голова) [та ін.].