Визначення зон скупчення газу-метану у вуглепородних масивах методом точкового електромагнітного зондування (на прикладі вугільного басейну San Juan, США) - Скопиченко, І.М.; Фінчук, В.В.; Вергельська, Н.В. (Геофизический журнал, 2018)
За результатами досліджень методом точкового електромагнітного зондування (ТЕМЗ) площі вугільного басейну San Juan визначено критерії виділення площових аномалій, перспективних на видобуток газу з вугільних пластів, які залягають на невеликій глибині. По результатам исследований методом точечного электромагнитного зондирования (ТЭМЗ) площади угольного бассейна San Juan полученные критерии выделения площадных аномалий, перспективных на добычу газа из угольных пластов, залегают на небольшой глубине. According to the results of the research with the method of point electromagnetic sounding (PEMS) of the area of the coal basin of San Juan the criteria were obtained for the allocation of plane anomalies; promising for the extraction of gas from coal seams that are located at a small depth.