Діагностика фіброламелярного варіанта гепатоцелюлярної карциноми - Захарцева, Л.М.; Черкасов, Е.В.; Некрасова, Л.Г. (Онкологія, 2017)
Діагностика фіброламелярного варіанта гепатоцелюлярної карциноми,
(ФЛ-ГЦК) викликає труднощі в практичній медицині. Виходячи з цього,
в статті наведено огляд сучасних методів діагностики ФЛ-ГЦК, морфологічну характеристику цього варіанта раку, опис властивого йому імунофенотипу, а також критеріїв диференційної діагностики, висвітлено
власний досвід діагностики ФЛ-ГЦК у хворої 1999 р. народження. Diagnosis of the fibrolamellar variant of hepatocellular carcinoma (FL-HCC), causes difficulties
in practical medicine. Based on this, the article gives an
overview of modern methods of diagnostics of PL-HCC,
morphological characteristics of this variant of cancer,
description of its typical immunophenotype, as well as
criteria of differential diagnosis, describes own experience of diagnostics of FL-HCC in a patient of 1999
year
of birth.