Символізація явищ природи в системі поетичного мовлення дев’ятдесятників: постмодерна рецепція образу світу - Логвиненко, Ю. (Слово і Час, 2012)
Розкрито прийоми символізації явищ природи поетами-дев’ятдесятниками, виокремлюються
основні компоненти символічних значень, здійснено порівняльну характеристику символів,
використаних дев’ятдесятниками. The receptions of symbolizing of the phenomena of nature of Ukrainian poets of the 1990s open
up, the basic components of symbolic values are distinguished, comparative description of symbols
is given, used Ukrainian poets of the 1990s. Раскрываются приемы символизации явлений природы поэтами-
девятьдесятниками, выделяются основные компоненты символических
значений, дается сравнительная характеристик а символов,
использованных девятьдесятниками.