Біологічна і біоорганічна хімія (у 2 томах) - Лозовська, Ю.В. (Онкологія, 2017)
Т. 1. Молекулярна організація живого. Метаболізм. Біоенергетика, 2014.— 1044 с. Т. 2. Біохімічні основи молекулярної біології, міжклітинних комунікацій і регуляторних систем, 2015. — 918 с. Л.І. Остапченко, В.К. Рибальченко. Київ: ВПЦ «Київський університет» Vol. 1. Molecular organization of living matter. Metabolism. Bioenergetics, 2014. — 1044 p. Vol. 2. Biochemical bases of molecular biology, intercellular communications and regulatory systems, 2015. — 918 p. L.I. Ostapchenko, V.K. Rybalchenko. Kyiv: PPC «Kyiv University»