ХLVII Міжнародна науково-практична конференція «Застосування лазерів у медицині та біології», 12–14 жовтня 2017 р., Київ - Шишко, Є.Д. (Онкологія, 2017)
12–14 жовтня
2017 р. в Інституті експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України відбулася ХLVII Міжнародна науково-практична конференція «Застосування лазерів у медицині та біології». Ініціаторами та організаторами проведення заходу стали Харківський національний університет ім. В.Н. Каразіна та Інститут
експериментальної патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького
НАН України. Конференцію організовано за
підтримки Корпорації «Лазер
і здоров’я» (м. Харків) та ПМВП «Фотоніка плюс» (м. Черкаси). Основними
науковими та науково-практичними напрямами роботи конференції були:
фотобіологія та експериментальна фотомедицина; клінічна фотомедицина; фізико-технічні основи фотомедицини; застосування лазерних технологій у сільському господарстві та ветеринарії; історія, освіта, інформаційні технології. У рамках конференції організовано виставку вітчизняної
лазерної медичної техніки та проведено засідання ХХXVII сесії Проблемної
комісії МОЗ і НАМН України «Лазерні технології в медицині».