О так называемых "лейкогранулитовой формации" и "зеленолевадовской свите" раннего докембрия Украинского щита - Пономаренко, А.Н.; Гинтов, О.Б.; Степанюк, Л.М. (Геофизический журнал, 2018)
На примере геологического строения докембрийского фундамента Среднего Побужья (Украинский щит) показано, что в хроностратиграфичну схему нижнего архея Украинского щита должны быть внесены изменения, в частности исключено зелено левадивську мира днестровско-бугской серии, представленной суперкрустальною лейкогранулитовою формацией. На прикладі геологічної будови докембрійського фундаменту Середнього Побужжя (Український щит) показано, що у хроностратиграфічну схему нижнього архею Українського щита мають бути внесені зміни, зокрема виключено зелено- левадівську світу дністровсько-бузької серії, що представлена суперкрустальною лейкогранулітовою формацією. It has been shown using as an example the geological structure of the Precambrian basement of the Middle Bug area (the Ukrainian Shield) that the chronostratigraphic scheme of the Lower Archean needs to be modified, in particular, greenlevada suite of the Dniester-Bug series represented by supercrustal leucogranulite rock formation should be included.