Про роботу Експертної проблемної комісії «Онкологія» МОЗ та НАМН України (Онкологія, 2018)
Чергове засідання Експертної проблемної комісії
(ЕПК) «Онкологія» МОЗ і НАМН України відбулося
4 липня 2018 р. на базі Інституту експериментальної
патології, онкології і радіобіології ім. Р.Є. Кавецького НАН України. До
порядку денного включено питання щодо розгляду та експертної оцінки методичних рекомендацій та інформаційних листів про нововведення
в системі охорони здоров’я.