Наші презентації (Слово і Час, 2012)
Захід – Схід: основні тенденції розвитку сучасного порівняльного літературознавства: Антологія; Дробаха Олександр. Українські таємниці Франції; Поезія із-за ґрат: Антологія; Всесвіт. – 2012. – №3-4; №5-6; №7-8.