Крізь призму душі і серця - Кузьменко, В. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Колінько Олена. “Цілий світ у краплі води…”: компаративний
дискурс української і російської новели кінця ХІХ – початку ХХ ст. –
Бердянськ: БДПУ, 2012. – 325 с.