Драматургія Івана Франка: сучасна інтерпретація - Бондарева, О. (Слово і Час, 2012)
Рецензія на книгу: Козлов Р. А. Хронотопіка Франкових драм: теорія, практика,
інтерпретація. – Кривий Ріг: Видавничий дім, 2012. – 352 с.