Форум клінічних цитологів україни - Болгова, Л.С. (Онкологія, 2015)
Згідно з Постановою Кабінету Міністрів України від 20.11.1991 р. № 332 і Реєстром з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій
і наукових семінарів, які проводитимуться у 2015 р.
Міністерством охорони здоров’я (МОЗ) та Національною академією медичних наук України, 19–
20 жовтня 2015 р. у Києві на базі науково-дослідної
лабораторії клінічної цитології Національного інституту раку МОЗ України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція цитопатологів «Актуальні питання сучасної цитологічної діагностики
злоякісних пухлин».