Міжнародна конференція “Полілог культур. Творчість Ч. Діккенса, Л. Курбаса, М. Цвєтаєвої” - Дроздовський, Д. (Слово і Час, 2012)
З 4 по 9 жовтня 2012 р. в Києві проходив ІХ міжнародний фестиваль жіночих моновистав “Марія”
(керівник – н.а. України, артистка Національного драматичного театру ім. І. Франка, лауреат
Національної премії України імені Тараса Шевченка Лариса Кадирова). Цього року девізом
фестивалю стала теза про “полілог культур”.