Міжнародна конференція “Мови та літератури в глобалізованому світі: взаємодія та самобутність” - Сулима, В. (Слово і Час, 2012)
18 жовтня 2012 р. у Києві відбулася міжнародна наукова конференція “Мови та літератури
в глобалізованому світі: взаємодія та самобутність”.