Наші презентації (Слово і Час, 2012)
Схід і діалог цивілізацій; Война. Разлука. Любовь (Переписка Н.Е. Крутиковой и П.Е. Рудого. 1941–1944 гг.); Кур’єр Кривбасу. – Вересень – жовтень 2012. – №274-275; Всесвіт. – 2012. – №9–10; “Ґуллівер у Швейцарії”. Макс Фріш – інтелектуал на перехресті традицій і культур / Упор. М. Унзер, Є. Волощук,
О. Чертенко.