Новое в системе мониторинга атмосферных загрязнений города Москвы - Воронич, С.С.; Шадская, Ю.С.; Хлопаев, А.Г.; Пухова, А.А. (Інститут проблем природокористування та екології НАН України, 2009)
Автори розглянули особливості використання пересувних лабораторій на практиці для аналізу стану атмосферного забруднення м. Москви та запропонували деякі підходи щодо вдосконалення системи моніторингу. Авторы рассмотрели особенности использования передвижных лабораторий на практике для анализа состояния атмосферного загрязнения г. Москвы и предложили некоторые подходы для усовершенствования системы мониторинга. The authors considered the features of mobile laboratories use in practice for the analysis of Moscow atmosphere contamination state and offered some approaches for monitoring system improvement.