Національній академії наук України — 100 років (ювілейна сесія Загальних зборів НАН України 7 грудня 2018 р.) - Мележик, О. (Вісник НАН України, 2018)
7 грудня 2018 року відбулася ювілейна сесія Загальних зборів Національної академії наук України, присвячена 100-річчю від часу заснування НАН України. В офіційних урочистостях взяли участь перші особи держави, високопосадовці дипломатичного корпусу, міністерств та інших центральних органів державної влади, представники вітчизняної та зарубіжної наукової громадськості, творчої інтелігенції, засобів масової інформації.