70-річчя члена-кореспондента НАН України Б.О. Іванова (Вісник НАН України, 2018)
22 грудня 2018 р. виповнюється 70 років відомому вченому в
галузі теоретичної фізики та фізики магнітних явищ, лауреату
Державної премії України члену-кореспонденту НАН України
Борису Олексійовичу Іванову.