Композиційно-номінативні модальні логіки функціонально-екваційного рівня - Шкільняк, О.С. (Інститут програмних систем НАН України, 2010)
Пропонуються композиційно-номінативні модальні та темпоральні логіки функціонально-екваційного рівня. Для цих логік
визначаються транзиційні та темпоральні модальні системи, досліджуються їх семантичні властивості. Composition nominative modal and temporal logics of functional-equational level are introduced in this paper. Transition and temporal
modal systems are specified for such logics, and their semantic properties are investigated.