П’ятирічна динаміка зведеного латентного показника пристосовуваності популяцій Deschampsia antarctica (Poaceae) острова Галіндез (Аргентинські острови, Морська Антарктика) - Мірюта, Н.Ю.; Парнікоза, І.Ю.; Олійник, М.М.; Сметана, Є.В.; Мирюта, Г.Ю.; Пороннік, О.О.; Кунах, В.А. (Український антарктичний журнал, 2017)
Мета. Охарактеризувати динаміку комплексної пристосовуваності Deschampsia antarctica (Poaceae) о. Галіндез, Аргентинські острови, Морська Антарктика впродовж п’яти антарктичних літніх сезонів. Реферат. Цель. Охарактеризовать динамику комплексной приспособленности Deschampsia antarctica (Poaceae) о. Галиндез, Аргентинские острова, Морская Антарктика на протяжении пяти антарктических летних сезонов. Main objective of the study has been complex adaptability dynamics characterization of Deschampsia antarctica (Poaceae), Galindez Island, maritime Antarctic during five summer seasons.