Охорона авторського права на наукові журнали та монографії у цифровому вигляді для забезпечення використання іноземними користувачами - Капіца, Ю.М. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2018)
Розглянуто авторсько-правові аспекти використання наукових журналів,
монографій у цифровому вигляді користувачами в інших країнах, зокрема, використання авторсько-правового застереження, ліцензій вільного
доступу, охорони авторського права у випадку розміщення журналів в іноземних наукометричних і реферативних базах даних, інших агрегаторах наукової інформації. The copyright aspects of the use of scientific journals, monographs published in digital form
by users in foreign countries are considered, in particular, the use of copyright note, free access
licenses, protection of copyright under transfer of a journal to foreign databases, etc.