Вимоги щодо охорони авторського права для розміщення статей наукових журналів у бібліографічних та реферативних базах даних Scopus, Web of Science, Index Copernicus International тощо - Шахбазян, К.С. (Наука України у світовому інформаційному просторі, 2018)
Розглянуто низку питань, пов’язаних із розміщенням наукових видань у
наукометричних бібліографічних базах: вимоги до журналів для включення
до цих баз даних; вимоги до матеріалів для їх опублікування у виданнях, які
індексуються у цих бібліографічних базах даних. A number of issues related to the placement of scientific publications in scientometric bibliographic
bases are considered: legal requirements for journals for inclusion in these databases, and
requirements for materials to be published in journals, which are indexed in such bibliographic
databases as SCOPUS, Web of Science, COPERNICUS.