Вплив зарядового стану атома на інтенсивність рентґенівської KαL¹-емісії Ti та Cr - Аль-Омари, М.А.М.; Боровий, М.О. (Металлофизика и новейшие технологии, 2018)
Експериментально досліджено відносну інтенсивність γ=I(³P)/I(¹P) групи рентґенівських емісійних KαL¹-сателітів Ti й Cr у металах та їх йонно-ковалентних сполуках. Экспериментально исследована относительная интенсивность γ=I(³P)/I(¹P) группы рентгеновских эмиссионных KαL¹-сателлитов Ti и Cr в металлах и их ионно-ковалентных соединениях. The relative intensity, γ=I(³P)/I(¹P), of the group of X-ray emission Ti and Cr KαL¹-satellites in metals and their ion–covalent compounds is experimentally investigated.