Поетика любові у творчості Василя Симоненка: історія, факти, інтерпретація - Печарський, А. (Слово і Час, 2013)
У статті розглянуто поетику любові у творчості Василя Симоненка крізь призму його
світоглядної позиції й біографії. Інтерпретація художніх текстів митця здійснюється з урахуванням
соціально-політичних подій епохи українського шістдесятництва ХХ ст. The paper examines the poetics of love in Vasyl Symonenko’s oeuvre through the prism of his
worldview and biography. The interpretation of Symonenko’s literary texts takes account of the social
and political realities of the 1960s in Ukraine. В статье рассмотрена поэтика любви в творчестве
Василия Симоненко сквозь призму его мировоззренческой
позиции и биографии. Интерпретация художественных
текстов художника осуществляется с учетом
социально-политических событий эпохи украинского
шестидесятничества ХХ ст.