Стаття Володимира Міяковського про генезу Шевченкового псевдоніма Кобзар Дармограй - Федорук, О. (Слово і Час, 2013)
У статті здійснено атрибуцію нотатки В. Міяковського про генезу Шевченкового псевдоніма Кобзар Дармограй. Проведено паралель між Шевченковим і Кулішевим уживанням псевдонімів. The article attributes V. Miyakovsky’s notes on the genesis of Taras Shevchenko’s pseudonym “Kobzar Darmohray”. The author compares Shevchenko’s and Kulish’s using of pseudonyms. В статье сделана атрибуция заметки Мияковского о происхождении псевдонима Т. Шевченко Кобзарь Дармограй. Проведена параллель между использованием псевдонимов у Т. Шевченко и П. Кулиша.