Математична модель насиченого асинхронного мотора в однофазному стані - Чабан, В.Й.; Костючко, С.М.; Чабан, О.В. (Електротехніка і електромеханіка, 2012)
Пропонується математична модель насиченого трифазного асинхронного мотора в однофазному станi. Диференцiальнi рiвняння електромеханічного стану записано в нормальній формі Коші. Наводяться результати розрахунку на ЕОМ перехiдних процесiв. Предлагается математическая модель насыщенного трехфазного асинхронного двигателя в однофазном режиме. Дифференциальные уравнения электромеханического состояния записаны в нормальной форме Коши. Приводятся результаты расчета на ЭВМ переходных процессов. In the paper, a mathematical model of a saturated three-phase
asynchronous motor in a single-phase state is presented. Differential
equations of electromechanical state are given in
Cauchy’s normal form. Results of transient process computation
are given.