Листування Юрія Лавріненка з Юрієм Шерехом у 1945–1949 роках (Підготовка текстів і коментарі Тетяни Шестопалової та Олександра Брайка) - Шестопалова, Т.; Брайко, О. (Слово і Час, 2013)
Закінчення. Початок див.: СіЧ. – 2012. — №8–12; 2013. – №1–2.